MAGI I HEKSENS VÆRKSTED

På grund af corona-epidemien kan du desværre ikke møde Dannie Druehyld i sit værksted for tiden. Når det igen bliver muligt, vil vi oplyse dato og klokkeslet her på websitet under fanen ARRANGEMENTER.

DANMARKS ENESTE PROFESSIONELLE HEKS

Dannie Druehyld beretter, at hun var heks, allerede inden hun blev født. I mere end en menneskealder har hun levet i pagt med naturen i Rold Skov-området, hvor kilderne til magi er magfoldige. Mød Danmarks eneste professionelle heks i hendes nyindrettede værksted i Rebildcentret. Både børn og voksne vil sætte pris på Dannies fortælleglæde og hendes unikke viden om urter, myter, folketro og gammel visdom, som de fleste andre har glemt.

Du kan opleve heksen ved en række værksteds-arrangementer særligt tilrettelagt for børn. Derudover tager hun både børn og voksne med på ture i naturen blandt andet for at samle urter til lykkeamuletter, medicin og naturkosmetik. 

Når Dannie er optaget af andre gøremål, og derfor ikke kan være i sit værksted, kan du alligevel få et indtryk af hendes verden. På en skærm ved værkstedet fortæller hun historier om magise væsner og natur fra forskellige lokationer i Rold Skov-området.

 

 

Dannie Druehyld fortæller