HVAD: Gratis koncert
HVEM:
Carpark North
HVORNÅR: Onsdag den 16. august
KLOKKEN
: 00.01
HVOR: Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping
BILLETTER: Kan ikke reserveres
​MAX ANTAL GÆSTER: 350
​ALDERSGRÆNSE: Minumum 18 år

MØD OP: Tidligst tirsdag aften kl. 23:00
ARRANGØR: TAK ROCK / Royal Unibrew

 

Der er byer, der ikke har fået rock i et år. Det vil TAK ROCK og Carpark North gøre noget ved. I løbet af et døgn giver de derfor 8 gratis koncerter i byer, der ikke har haft en rockkoncert i et helt år.

De 8 rockløse byer er Boris, Errindlev, Falkerslev, Husby, Kragelund, Niløse, Vodder - og så Oplev. Det er her lige midt i Himmerland ved midnatstid, at det rockende døgn starter for de 3 musikere, som udgør Carpark North. Borgere i landsbyen Oplev, som ikke er til electrorock, behøver dog ikke at frygte for deres nattesøvn mellem tirsdag den 15. og onsdag den 16. august – koncerten er nemlig henlagt til jordens lyddæmpende indre - nærmere bestemt Thingbæk Kalkminer, som er en del af Rebildcentret.

Er du til elektronisk rock, er det derimod bare med at holde sig vågen og komme afsted. Der er begrænset plads i de underjordiske minegange. I tilfælde af stor interesse for midnatskoncerten, bliver Rebildcentret derfor nødt til at standse for yderligere indgang, når der er lukket 350 gæster ind. Koncertgæsterne bør være forberedt på, at der er 7 graders varme i minerne året rundt.

De fredede flagermus bliver ikke generet af koncerten, da de flyvende pattedyr først indfinder sig og går i dvale i minerne i løbet af oktober måned.

Det er langt fra første gang, der spilles musik i Thingbæk Kalkminer, men ved de traditionelle lysfester til Lucia, 2. juledag og påskedag har den musikalske underholdning oftest haft en noget anderledes karakter. Her har de 3.000 levende lys blafret til blandt andet trompet- og lur-blæseri, til glade gospeltoner og til
jazzede pop-arrangementer.

Carpark North var det første band der fik succes med musikgenren electrorock her i landet. Bandet, som består af sanger/guitarist Lau Højen, bassist/ pianist Søren Balsner og trommeslager Morten Thorhauge, har gennem de sidste 18 år givet den gas ved konkurrencer, på festivaler og i pladestudiet. Det har resulteret i 5 albums, hits som ”Transparent And Glasslike", "Human", "Save Me From Myself" og "There's a Place" plus en lang række priser.

Bag TAK ROCK står bryggerikoncernen Royal Unibrew A/S, der producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer nationalt og internationalt. Royal Unibrew vil gerne sige tak til rocken - ved at støtte rocken. Igennem flere år har koncernen bidraget til den danske musikscene som sponsor og som bindeled mellem musikere og publikum.