TITEL: Bag om Third Ears populære koldkrigs-spion-podcasts 
HVAD: Foredrag
HVEM: Krister Moltzen
HVORNÅR: 12. marts kl. 13:00 - 14:30
HVOR: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping
P
RIS: 120 kr.
TILMELDING : info@rebildcentret.dk
Du kan også bare dukke op 

 

Third Ear er verdens bedste danske podcast nogensinde, hvis du spørger dem selv. Og det vil mange lyttere med glæde skrive under på, mens de utålmodigt venter på næste episode i en af Third Ears spændende podcast-serier.
 

I de sidste to år har dokumentarist og podcast producenten Krister Moltzen stort set ikke lavet andet end historier om koldkrigs-spioner. 
 

Det skulle egentligt bare have været en enkelt historie om en antikvitetshandler fra Christianshavn, der også have været hit-man for den Bulgarske efterretningstjeneste... Men så snart Krister begyndte at researche på den historie, begyndte de andre historier at vælte frem.
 

Historier om den største dobbeltagent i Danmark-historien, der bliver afsløre  - uden at nogen opdager det - i et Homo-erotisk magasin. Historier om lederen af KGBs mest succesfulde spionring i Danmark, der hed Greta og havde en souvenirbutik i København. Og om et netværk af unge smukke mænd fra Østtyskland, der under ”Operation Romeo” blev sendt til Vesteuropa for at forfører sekretærer. Og så er der trekantskærlighedsdramaet mellem 3 Stasi-agenter, der lever under jorden i Danmark.
 

Glæd dig til en aften om de hemmelige agenter, der har opereret i skyggerne lige for næsen af os. Krister Moltzen vil fortælle om arbejdet med research, interviews og produktion af podcast-serierne ”Agent Piccadilly”, ”Koldt København”, ”Operation Romeo” og ”Konspirativ Kærlighed”.
 

Efter en times oplæg er der afsat 30 minutter til at få svar på de spørgsmål, du måtte brænde for at stille Krister Moltzen. Hvis du bliver hængende, er der også tid til at gå en runde i Rebildcentrets store koldkrigsudstilling, som også har en lille afdeling om spionage.