ACTION I NATUREN

Rebildcentrets 60 ha store naturområde er oplagt til udendørs fornøjelser. Det udnytter BS Event, som har etableret et øvelsesområde til bl.a. teambuildingsaktiviteter. Der er tale om store aktiviteter i høje træer og henover dybe slugter, men også om aktiviteter i jordhøjde, hvor alle kan være med.

BS Event er en del af konsulentfirmaet, Bjerg & Søbye, som tilbyder særligt tilrettelagte firmaevents, firmafester, polterabender, adventure-konkurrencer og -løb, samt natur- og kulturformidlingsture. Der arrangeres også familieture og alle de kombinationer af det hele, som du kan forestille dig. BS Event håndterer grupper op til 300 deltagere. 
Aktiviteterne tager afsæt i problemstillinger, der skal løses eller målsætninger, der skal defineres og indfries.
Skillingbro Naturskole indgår ofte i forløb, hvis der er behov for et sted til oplæg og tilberedning af forplejning. Thingbæk Kalkminer kan også indgå, f.eks. hvis man ønsker et helt særligt og enestående kick-off forløb.
Bjerg & Søbye løser opgaver for både private og offentlige virksomheder, og arbejder gerne med en kombination af teori, praktisk aktivitet, fælles refleksion og opsamling; og ikke mindst koblingen mellem kursusforløb og organisationens virkelighed.
Indehaverne har mere end 15 års professionel erfaring med at kombinere outdooraktiviteter og læringsforløb.
 

LÆS MERE OM BS EVENT HER.

SE VIDEO FRA EN BS-EVENT NEDERST PÅ SIDEN
SE REBILD KOMMUNES VIDEO "JAGT LYKKEN I TRIATLAND" NEDENFOR