Stemningen i Thingbæk Kalkminer gør dit arrangement helt unikt

Thingbæk Kalkminer har dannet ramme om mange forskellige arrangementer i tidens løb - lige fra bryllupper til produktlanceringer, netværksmøder og modeshows.
Scroll ned på siden og se nogle eksempler.

Ring til os på 98 37 55 00 eller skriv til info@rebildcentret.dk , hvis du har en idé til et særligt arrangement i minerne.

Bryllup i minerne

Du kan leje minerne for 2.500 kr. til et uforglemmeligt bryllup.
Opstilling af stole til bryllup kr. 15,- pr stol.
Opstilling af 500 stk. levende lys: kr. 1.900,-

Opstilling af 800 stk. levende lys: kr. 3.000,-

Skal bryllupsgæsterne have adgang til vores udstillinger om KALK, KILDER, KUNST og KOLD KRIG i velkomstbygningen og "Kildetårnet" før og/eller efter vielsen, betalers yderligere 50 kr. pr. person.

Hvis I bliver gift et andet sted, og blot ønsker at få taget bryllupsbilleder i minerne, kan det klares for almindelig billetpris i forbindelse med centrets åbningstid.
 

Hold koncert i minerne

Der er blevet afholdt fantastiske koncerter i minerne. Nogle har Rebildcentret selv taget initiativ til, andre har kunstnere og eksterne arrangører planlagt og stået for. Skriv til os på info@rebildcentret.dk, hvis du forslag til en fed koncert.

Optag en musikvideo i minen

Bonnie Tyler har gjort det, Tundra , Gurli Octavia, AySay og flere andre kunstnere har optaget musikvideo i minerne. Skriv til os på info@rebildcentret.dk, hvis du mangler en speciel location til din næste video.

Slip fantasien løs

Lad os høre, hvad du kan finde på at bruge de stemningsfulde, unikke rammer i Thingbæk Kalkminer til.