TITEL: Lysfest med glad gospel
HVEM: Spirits of Joy
​PRIS: Voksne kr. 100,- Børn kr. 45,-
HVORNÅR: Påskedag den 21. april 2019


10:00: Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer åbner
11:00: De 3.000 levende lys bliver tændt
13:00: Spirits of Joy synger
14:30:
Spirits of Joy gentager sit glade repertoire
16:00: Porten til Thingbæk Kalkminer lukker
17:00: Rebildcentret lukker

 

DER KAN IKKE RESERVERES BILLETTER.

 

En god og gammel tradition er de underjordiske lysfester påskedag. I år kan du opleve den eventyrlige stemning, når gospelkoret Spirits of Joy synger foråret ind i skæret fra 3.000 levende lys. Fatima Ali leder koret gennem en perlerække af svingende gospelsange, som det bliver svært for både kor og publikum at stå stille til.

Sangerne i Spirits of Joy samles hver uge fra hele Himmerland om den livsbekræftende gospelmusik og korets nye leder Fatima Ali, der til daglig underviser på Arden Skole og i musikskolen Musikuniverset.

I Rebildcentrets velkomstbygning er der både noget nyt og noget mere velkendt at se på for centrets trofaste gæster. I vinterpausen er udstillingen om Den Kolde Krig blevet fornyet. Mellem udstillingens øst- og vestside har en miniudgave af Berlinmuren rejst sig med vagttårn, graffiti-kunst og en åbning á la Checkpoint Charlie. På den nyopførte mur af MDF-plader formidles historien om den rigtige Berlinmur, der igennem 28 år stod som symbolet på Den Kolde Krig med opdeling af Europa i det demokratiske, kapitalistiske vest og det kommunistiske øst. Til efteråret er det 30 år siden, at muren faldt.