Lad os give dine elever lærerige oplevelser

Ønsker du et undervisningsforløb om Den Kolde Krig, så ring til os på 98 37 55 00.
 

Undervisningsforløb til skoleklasser

Undervisningen tager afsæt i de konkrete udstillinger, hvor der er rig mulighed for at få et overblik over de forskellige konflikter og hændelser under Den Kolde Krig..

T
ilbuddet er primært rettet mod de ældste årgange på folkeskoleniveau. Undervisningsforløbene, som kan ses nedenfor, er i de fleste tilfælde opbygget, så de kan indgå i klassernes pensum og indeholder kildemateriale eller links til disse. De kan dermed også være et godt grundlag for elevernes valg af emne til en evt. prøve i historie ved afslutningen af 9. klasse.

Rebildcentret er åbent for publikum fra påske og til den 31. oktober. I denne periode tager vi i begrænset omfang imod skoleklasser til undervisning. 

Det betyder, at der her vil være dage/uger, hvor vi vil prioritere turister og almindeligt besøgende gæster, og hvor skoletjenesten  er nedprioriteret.

I perioden fra 1. oktober til påske er der de bedste muligheder for, at skoleklasser kan få god plads i udstillingerne og bruge alle faciliteterne.

Ud over de faglærere, som er med klasserne, vil der være en eller to af Rebildcentrets faste medarbejdere til at igangsætte undervisningen og hjælpe undervejs. Det vil være en stor fordel, hvis eleverne inden ankomsten i et vist omfang har kendskab til Den Kolde Krig.

 

 

 - Det er en forudsætning, at eleverne medbringer udstyr, så de kan gå på nettet.
 - Skoleklasser skal følge de anvisninger, som personalet på Rebildcentret angiver.
 - Der er kaffeautomat i receptionen, samt et begrænset udvalg af vand, chips mm.
 - Forløbet varer ca. 4 timer og koster kr. 2.500,-

KONTAKT
Lars Rigborg: 
info@rebildcenret.dk                98375500
Ole Staunsbjerg: 
ole@rebildcentret.dk          40736772

Nedenfor kan du downloade filer til undervisningsfoløb.